Showroom

Velkommen til vores showroom

Her i vores showroom vil vi holde jer opdateret på nye leverandør, kollektioner og serier indenfor de forskellige brands. Det er også her jeg vil reklamere for gode tilbud, konkurrencer og kampagner som løber af stablen gennem året.

  • Rytteren: Her finder du inspiration inden for rideudstyr og ridetøj, heriblandt også stævnetøj, fodtøj og accessoires. Derudover finder du også sikkerhedsudstyr såsom ridehjelme, som er enhver rytters must-have.
  • Den lille rytter: Vi har et stort sortiment af børneudstyr, så du kan finde alt fra den helt nye rytter og den unge konkurrence rytter, som vi kan i klæde fra top til tå og fingre.
  • Hesten: Præsentation af alt hvad du har brug for til hesten. Strigler, dækkener, trenser, gamacher, grimer og mange andre ting som du har brug for til din hesten. Vi har altid et stort udvalg af forskellige varer som kan bruges til alle slags heste.
  • Foder: Hos Fredsøhøj Rideudstyr er din hest og dens velvære rigtig vigtig for os. Vi holder os hele tiden opdateret på nyeste viden og produkter inden for de brands vi har i butikken. Vi får løbende kurser fra foderkonsulenterne, som også gerne hjælper med foderplaner, så du får den bedste vejledning til din hest, så den kan yde sit bedste.