Hvem er jeg?

Jeg hedder Marlene og driver Fredsøhøj Rideudstyr

Jeg har gået med denne drøm i mange år og endelig har jeg fået muligheden for at udleve min passion for avl, fodring og udstyr til hest og rytter.

Jeg er det de fleste vil kalde hobbyrytter og avler, men har tidligere redet lidt stævner i forskellige discipliner. Jeg har haft heste i hele mit liv og fik en kæmpe oplevelse som gardehusar i 2009-2010. I 2012 købte jeg min første islænder og har i dag 5 islandske heste på matriklen. Igennem alle årene med hestene i centrum, har jeg tilegnet mig en stor viden om korrekt udstyr, hestens behov og ikke mindst vigtigheden i at have noget udstyr der er velegnet til den race som man har.

Jeg har en baggrund som ergoterapeut, og vil arbejde på at finde produkter som også har en ergonomisk vinkel både for hest og rytter. Ergonomi kan være med til at optimere præstationsevnen mellem hest og rytter, men også forebygge/behandle skader og andre lidelser hos både hest og rytter.